Mad ud af huset i engangsemballage
Seminar - opdateret: 08:21 4/6-2015

Introduktion

billeder/IG_Billede_1_0_1.jpeg

Mad ud af huset i engangsemballage

Nemt, lækkert og anderledes
Dato: 27. maj 2015
Heine Schriver & Brian Brøckner
Heine Schriver og Brian Brøckner driver flere kroer og restauranter. De har hver eneste uge mange selskaber ud af huset. Det nye hotte er servering i engangsemballage, der bryder den traditionelle servering ud af huset og giver gæsterne en helt anden oplevelse af maden.
Heine Schriver er dobbelt dansk mester i desserttallerken og sølvvinder ved OL for kokke og konditorer. Brian Brøckner er dansk mester i chokolade og olympisk sølvvinder i desserter.
Kom med
Heine og Brian vil på dagen dele de retter og erfaringer de har gjort ved brug af severing af retter i engangsemballage. Derudover vil du selvfølgelig også selv få mulighed for at tilberede og smage på retterne. Du vil på dagen også få deres opskrifter med hjem, så du kan gå i gang med det samme.